Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Χαρακτηριστικές εικόνες από τις σημερινές πλημμύρες

 

Η «μάχη» που δόθηκε στην Αττική μέσα από το φωτογραφικό φακό

Δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν, αυτοκίνητα «έμειναν» στη μέση του δρόμου, το ρεύμα κόπηκε σε αρκετές περιοχές. Αυτά είναι ορισμένα από τα αποτελέσματα της καταρρακτώδους βροχής που πλήττει από νωρίς το πρωί την Αθήνα.

Η πυροσβεστική έχει διαθέσει 40 συνεργεία και δύναμη 100 πυροσβεστών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την έντονη βροχόπτωση που πλήττει το Λεκανοπέδιο.

Κλειστή είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας και στα δύο ρεύματα, η Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρηγορίου Λαμπράκη έως Ιχθυόσκαλα, η Περιφερειακή Αιγάλεω και η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της γέφυρας στον Ασπρόπυργο. Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Κόρινθο, από τον Κηφισό μέχρι τη Λ. Κουμουνδούρου και στη Λ. Ποσειδώνος από το ύψος του ΣΕΦ. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ρεύμα της ανόδου της λεωφόρου Συγγρού από ύψος του παλιού ιππόδρομου.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, η κακοκαιρία έχει θέσει εκτός λειτουργίας έξι γραμμές μέσης τάσης σε Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Καλλιθέα προς Ταύρο, Φιλοθέη προς Αγ. Παρασκευή, Θρακομακεδόνες, Χολαργό.































ΠΗΓΗ :http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: